20 Ιουλ 2017

Προμήθεια υλικών για την κάλυψη των αναγκών της Π.Υ. Σάμου και των Κλιμακίων Καρλοβάσου -Ικαρίας και Ραχών και των εθελοντικών Ομάδων.

Την προμήθεια υλικών αποφασίστηκε απο το Συντονιστικό Όργανο Πολίτικης Προστασίας ΠΕ. Σάμου , για την κάλυψη των αναγκών της Π.Υ.Σάμου και των Κλιμακίων Καρλοβάσου – Ικαρίας και Ραχών. Η προμήθεια των παρακάτω ελαστικών είναι απολύτως απαραίτητη προκειμένου να τεθούν σε επιχειρησιακή δράση
δυο πυροσβεστικά οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί λόγω άχρηστων ελαστικών και ανήκουν στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Ικαρίας .

Επίσης η προμήθεια των ελαιολιπαντικών είναι επίσης υψίστης σπουδαιότητας προκειμένου να πραγματοποιηθεί συντήρηση σε όλο των στόλο της Π.Υ. Σάμου,που είναι ασυντήρητος για μεγάλο χρονικό διάστημα με ότι αυτό συνεπάγετε για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Δεδομένου δε ότι είναι αμφίβολή η παραμονή εναέριων μέσων κατάσβεσης στων Νομό Σάμου την φετινή περίοδο, ηκάλυψη των αναγκών της Π.Υ Σάμου με τα κάτωθι υλικά είναι ύψιστης σημασίας, και χρήζει άμεσης ανάγκης προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρων. Το κόστος της ανωτέρω δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 5.084,82 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.


Την προμήθεια 300 βραδυφλεγών και αντιστατικών στολών (Παντελόνι Σακάκι)για την κάλυψη των αναγκών των εθελοντών πυροσβεστών του νομού Σάμου.Η δαπάνη κρίνεται απολύτως απαραίτητη και χρήζει άμεσης ανάγκης προκειμένου να διασφαλιστεί η ατομική προστασία των εθελοντών. H στολή θα φέρει μονόχρωμο κέντημα στο πίσω μέρος ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ