12 Φεβ 2018

Η ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ Δυτικής Σάμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018, η ΔΗΜ.Τ.Ο  Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Σάμου έκοψε στην Αίθουσα του ξενοδοχείου «Μερώπη» στο Καρλόβασι,την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Άψογη οικοδέσποινα η πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο  Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Σάμου κ. Ιωάννα Καραγιάννη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου και Αντιπεριφερειάρχης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Γιώργος Κυριαζής, ο πρώην βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Φωτεινή Θαλασσινού, το μέλος ΝΟΔΕ και υπεύθυνη social media ΝΟΔΕ Σάμου κ. Μαρία Παπαδάμ, ο εκπρόσωπος ΔΑΠ κ. Γεράσιμος Πατσουράκης ,ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής, ο Αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδου, ο πρόεδρος Βουρλιωτών κ. Γιώργος Κιουλάφας,ο πρόεδρος της Υδρούσας και μέλος ΝΟΔΕ Σάμου κ. Χρήστος Ευγενικός,οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Μανόλης Νικολού και κ. Γιάννης Αγγελίδης.Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Σάμου. κ Ιωάννα Καραγιάννη.
Η κ. Καράγιαννη στην ομιλία της ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους και υποσχέθηκε πιο ενεργή παρουσία της οργάνωσης από το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από το άνοιγμα των γραφείων τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη το απόγευμα. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος στην τοποθέτησή του άσκησε δριμεία κριτική στους κυβερνώντες τονίζοντας πως «ο πιο νέος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης εκπροσωπεί το πιο παλιό» και αναφέρθηκε στη δημιουργία «μετώπου εναντίον του λαϊκισμού». Όλοι μαζί για την παράταξη, δίπλα στον κόσμο που αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες,με διάθεση προσφοράς και αγώνα δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγεωργίου. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του Αγίου Νικολάου πατέρας Βασίλειος ενώ το φλουρί έπεσε στον Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και αντιδήμαρχο Σάμου κ. Πάρη Παπαγεωργίου.
[video width="640" height="368" mp4="https://www.samos24.gr/wp-content/uploads/2018/02/video-1518375257.mp4"][/video]
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ κ. Γεράσιμος Πατσουράκης.