27 Σεπ 2018

Σχόλιο του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Σχόλιο του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου στην απάντηση της Διοίκησης στους εκπροσώπους εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

1.Η Διοίκηση δεν απαντά στα πραγματικά προβλήματα που αναγράφονται στην εξώδικη δήλωση και στις επιστολές –ανακοινώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων και της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Σάμου.

2.Συνεχίζει να στοχοποιεί ,να τρομοκρατεί, να ονοματίζει και να φωτογραφίζει εργαζόμενους καθώς και τους εκπροσώπους για άλλη μια φορά για δυσλειτουργίες και αδυναμίες δικές της και του ίδιου του συστήματος .

3.Ο Σύλλογος Εργαζομένων στέκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου που βιώνει καθημερινά τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν στο νοσοκομείο αλλά και στις μεγάλες ανάγκες που έχουμε όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες για περίθαλψη.

Για την κατάσταση που περιγράφουμε στην εξώδικη δήλωση το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όλοι οι εργαζόμενοι και ο Σαμιακός λαός, όταν προσέρχονται στο Νοσοκομείο για να κλείσουν ραντεβού να εξεταστούν να νοσηλευτούν ή να ζητήσουν μια Ιατρική ειδικότητα που δεν υπάρχει στο Νοσοκομείο .

Οι Σύλλογοι των εργαζομένων δεν τρομοκρατούνται . Είναι στο πλευρό των συναδέλφων τους και παλεύουν για την στελέχωση όλων των μονάδων υγείας στο νησί μας, για την σωστή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών μέσα από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σε όλους μας γιατί και εμείς είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας.