12 Δεκ 2018

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη πόλη της Σάμου

Ο Δήμος Σάμου φορά και φέτος τα γιορτινά του και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Δημότες να παραστούν στην κορυφαία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των εορτών, που είναι το παραδοσιακό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το δέντρο θα φωταγωγηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:00,έναντι Πλατείας Πυθαγόρα στην Πόλη της Σάμου 18:30- 21:30 (το δέντρο θα φωταγωγηθεί στις 19:00).

Ξεχωριστό χρώμα στην τελετή θα δώσουν τα κάλαντα και οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Βαθύλλου «Αντώνης Γεροχριστοδούλου».

Για τους μικρούς δημότες :
ο “Άγιος Βασίλης” προσκαλεί τα παιδιά να φωτογραφηθούν μαζί του, ” τα ξωτικά” θα τους διασκεδάσουν με το Εργοστάσιο Σοκολάτας ενώ για τους μεγάλους θα μοιραστούν Χριστουγεννιάτικα κεράσματα από το εργοστάσιο σοκολάτας και ζεστό κρασί!

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης το Μουσικό Σχολείο Σάμου και ο Σύλλογος Ελεύθερης Καλλιτεχνικής Έκφρασης «Χειροποίημα».
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σάμου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας και του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου.