23 Ιαν 2018

Νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοκκαρίου ο Δημήτριος Γαλανής


Μετά από την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, ορκίστηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, από τον Δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο, στο Δημαρχιακό μέγαρο, ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοκκαρίου, Δημήτριος Γαλανής, μετά από παραίτηση του Περρή Γεώργιου καθώς αποφάσισε να διαμένει σε μία άλλη χώρα.
Ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, σε σύντομο λόγο του που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση ως Δήμαρχος Σάμου να προσκαλώ τον Δημήτρη Γαλανή να αναλάβει την κομβική θέση του Προέδρου της Κοινότητας Κοκκαρίου. Το Κοκκάρι, ένα από τα 13 διαμάντια της Μεσογείου, είναι εμβληματικός τόπος του νησιού μας, με μεγάλη παράδοση, βαθιά ιστορία και βεβαίως μεγάλη τουριστική αναγνώριση. Η δουλειά που αναλαμβάνει ο Δημήτρης, είναι σύνθετη, είναι γεμάτη προκλήσεις. Είναι ικανός και ως άτομο και ως επιχειρηματίας, που γνωρίζει το Κοκκάρι, να ανταποκριθεί στο ρόλο του ως Πρόεδρου. Η συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια, εξελίσσεται και εξελίσσεται χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Η παραίτηση του κ. Περρή, που εγκαταστάθηκε στην Αυστραλία διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον, που φανερώνει υψηλή αντίληψη του καθήκοντος, μας οδήγησε σε αυτή την σημερινή τελετή. Απευθύνω επιστολή ευχαριστιών για την προσφορά του στον Γιώργο Περρή. Δημήτρη περιμένουμε πολλά από εσένα και εσύ περιμένεις πολλά από εμάς».

Ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκαρίου με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σάμου για την στήριξη, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την θέση που παραλαμβάνει και τόνισε το καθήκον που αισθάνεται προς τους συμπολίτες του για να πράξει το καλύτερο για την Δημοτική του Κοινότητα.

Η ορκωμοσία, ολοκληρώθηκε και πέρα από τον Δήμαρχο Σάμο, παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής καθώς και η Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού.